Συνεργάτες

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραλαβή από συνεργάτη ή μεταφορική για όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα

Συνεργάτες

Το κατάστημά μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Πολιτική Απορρήτου

Γίνε συνεργάτης του ομίλου MATIS!

Ο όμιλος Matis  αναπτύσσεται συνεχώς σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω των συνεργατών της. Αναζητούμε συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα με επιχειρήσεις που επιθυμούν να εμπλουτίσουν  την ποικιλία των προϊόντων τους εντάσσοντας τα  έπιπλα Matis στα καταστήματα λιανικής που διαθέτουν.

Δημιούργησε ένα MATIS SPOT

Παράλληλα ο όμιλος Matis ενθαρρύνει τη δημιουργία Matis spots, δηλαδή καταστημάτων λιανικής που να διαθέτουν μόνο προϊόντα της εταιρείας μας, παρέχοντας αμέριστη υποστήριξη τόσο κατά τη διαδικασία διαμόρφωσης του χώρου όσο και στη διαφήμιση που χρειάζεται για να αναδειχθεί.

Προώθηση Συνεργάτη

Η εταιρεία Matis απευθύνεται μέσω της διαφήμισης που κάνει σε πελάτες λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από τις συνεργασίες που συνάπτουμε με καταστήματα λιανικής που εμπιστευόμαστε σε όλη την Ελλάδα, κατευθύνουμε τους πελάτες λιανικής στον πλησιέστερο συνεργάτη της εταιρείας μας, σε σχέση με την τοποθεσία του πελάτη.  

Εμπορική Υποστήριξη

Παρέχουμε σε όλους τους συνεργάτες μας: