Τρόποι αποστολή

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραλαβή από συνεργάτη ή μεταφορική για όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα

Τρόποι αποστολή

Το κατάστημά μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Πολιτική Απορρήτου

Αποστολή με μεταφορική

Ποιοτική και ασφαλής μεταφορά των προϊόντων Matis από εκπρόσωπο της εταιρίας μας στον χώρο σας, με μικρή επιβάρυνση. Το κόστος μεταφορικών θα το δείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ 1 ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.

Τα προϊόντα μεταφέρονται μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας σας, αν θέλετε τα προϊόντα να ανέβουν στον όροφο σας παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας για να το κανονίσουμε.

Τα προϊόντα Matis είναι σχεδιασμένα για να μπορέσετε εύκολα να τα μεταφέρετε μόνοι σας και να εξοικονομήσετε - κερδίσετε το κόστος μεταφοράς. Σε μια σχέση τιμιότητας της Matis με τους πελάτες μας, σας προσφέρουμε καθαρά την τιμή του προϊόντος και μπορείτε εσείς να αποφασίσετε αν θα αποταμιεύσετε το κόστος συναρμολόγησης και μεταφοράς σύμφωνα με τις δυνατότητες σας και το χρόνο σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ εάν τα παραλάβετε οι ίδιοι από συνεργάτη ή μεταφορική για όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα

Παραλαβή από κατάστημα

Παραλαβή της παραγγελίας σας όταν ενημερωθείτε πως είναι έτοιμη από το κατάστημα.

Δείτε εάν υπάρχει συνεργάτης στην περιοχή σας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή σας, τα προϊόντα θα παραδοθούν σε μεταφορική της πόλης σας.

Παραλαβή από μεταφορική

Παραλαβή της παραγγελίας σας όταν ενημερωθείτε πως είναι έτοιμη από μεταφορική της πόλης σας.